Logo IN BALANS

Kennismakingsactie!

Wij zijn nieuw in Venlo. Nou ja, een gedeelte van ons is nieuw. De praktijk voor oefentherapie Mensendieck is al vele jaren gevestigd in Venlo en Blerick (op de Schaapsdijkweg en Ruysstraat, maar sinds september 2016 verhuisd naar de Ferdinand Bolstraat 47). Wat wel nieuw is, is het dansgedeelte van IN BALANS oefentherapie & dans!

Estelle Schatorié is gediplomeerd uitvoerend danseres (en gediplomeerd oefentherapeute Mensendieck). Haar droom om een eigen balletcentrum te openen heeft ze nu verwezenlijkt. Bij IN BALANS oefentherapie & dans, geeft Estelle danslessen op maat. Het allerbelangrijkste vindt ze dat kinderen en volwassenen op een leuke wijze de juiste en verantwoorde danstechniek ontwikkelen. Door de vele jaren ervaring die Estelle heeft opgedaan met professioneel dansen en het oefentherapeutisch werken met dansers (ze is tevens therapeut bij de vooropleiding dans van het Valuascollege te Venlo), is Estelle dé aangewezen specialist om de danstechniek goed eigen te maken! Daar de basis van beginnende dansers ligt in de klassieke ballet, geeft Estelle les in klassiek ballet voor alle leeftijden. Uiteraard zijn de lessen afgestemd op leeftijd, niveau en belevingswereld van de danser!

Omdat dit nieuw is in Venlo, heb je de mogelijkheid aan verschillende gratis proeflessen deel te nemen ter kennismaking met ons.  Indien het wenselijk is, nemen we eerst een korte intake af om te beoordelen welke groep het beste bij je past. Wij houden namelijk van maatwerk!

Wil je meer informatie of je aanmelden voor een proefles, neem dan contact met ons op. Wij verwelkomen je graag in ons centrum, IN BALANS oefentherapie & dans!

Geef een reactie