Logo IN BALANS
SONY DSC

Een waardevolle dag

Na weken van voorbereiding was het afgelopen zaterdag dan zo ver. Onze deuren stonden voor U open. Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag! Met onze buren paramedici hielden we een gezamenlijke open dag. Een samenwerking die van het eerste moment goed voelt en die bezegeld is met een naam en logo.

We hebben een zeer waardevolle dag beleefd:
Sinds september 2016 hebben wij praktijk in de Ferdinand Bolstraat, waar Estelle gestart is met danslessen te geven. Afgelopen zaterdag werd de eerste voorstelling met haar eigen groepen gedanst. Het was prachtig! De danseressen, sommige wat jonger dan anderen, hebben allemaal goed kunnen laten zien wat ze deze tijd geleerd hebben bij Estelle. De concentratie was groot en de vrolijkheid spatte er van af. Dank aan alle danseressen van IN BALANS die mee hebben gedaan met de voorstelling!

SONY DSC
Tevens verzorgde de vooropleiding dans van het Valuascollege ook een voorstelling. Derdejaars dansers lieten hemel en aarde zien, een prachtige dans die voortgekomen is uit improvisatie van de dansers en gezet is door Eline van Ark.

Dans is niet het enige bij IN BALANS, oefentherapie is een ander belangrijk aspect. Annicka gaf een demonstratie over de Schroth-methode bij behandeling van scoliose en M. Scheuermann. Door onze collega Loes Hebben werd uitleg gegeven over Slaapoefentherapie. Meer informatie vindt u op de website van slaapoefentherapie. Willy Woddema van Fit&Slank was aanwezig. Zij creëert meer bewustwording bij mensen met betrekking tot eten en drinken. Geregeld verzorgt ze cursussen op onze locatie. Klik hier voor meer informatie.

 

Geef een reactie