Logo IN BALANS

Vrijdag 17 november

Ouder en peuterdans

Ben jij de peuter die het heerlijk vindt om te dansen op muziek? Dan is dit de kans voor jou om samen met papa, mama, opa, oma of verzorger een proefles mee te doen. Aukje Delnooz geeft aanstaande vrijdagochtend een proefles ouder- en peuterdans bij IN BALANS!

Naast het ontwikkelen van de basismotoriek van je peuter, is deze les vooral gericht op het stimuleren van het contact en de band tussen ouder en kind. Mocht je een vervolg willen op deze proefles, dan kan dat. In de lessenreeks maken we gebruik van o.a. liedjes, bewegingsspelletjes, materialen en ontspanningsoefeningen rondom thema’s die passen bij de belevingswereld van peuters. De veiligheid van een duidelijke lesstructuur biedt veel vrijheid om samen te spelen, ontdekken en fantaseren! Deze les is ook geschikt voor kindjes met een beperking.

Geniet samen met je peuter van een creatieve dansles vol bewegingsspelletjes! Meld je aan bij Auks Movement Play, auksmovementplay@gmail.com.

Ouder Peuterdans

Geef een reactie