Logo IN BALANS

Voorstelling Dromen Vangen

In 2016 ben ik na 15 jaar met de praktijk verhuisd en ben ik de oefentherapie en de dans met elkaar gaan combineren. Een droom die werkelijkheid werd.

Ik heb afgelopen anderhalf jaar veel mooie en bijzondere momenten meegemaakt en op een van deze verhalen is mijn eerste theatervoorstelling gebaseerd. Een voorstelling waar oefentherapie en dans elkaar ontmoeten.

Begrijpen hoe je lichaam en je brein werken, maakt de motivatie groter om er mee aan de slag te gaan. Tijdens de voorstelling wordt er duidelijk wat er gebeurt met je brein en je lichaam als je slaapt. Waarom is slapen en dromen zo belangrijk? Waarom is het hebben van een droom zo belangrijk bij het revalidatieproces? En droom je als je in coma ligt?

De dansvoorstelling is gebaseerd op het verhaal een patiënt die ik heb begeleid. Na een verkeersongeval komt Laila Saveur in een coma terecht. Een nachtmerrie waarin angst en hoop elkaar afwisselen. Na een zwaar revalidatieproces, heeft ze dromen die ze in vervulling wil laten gaan. Eén van die dromen is dat ze weer kan dansen. En al lijkt die droom op dat moment heel ver weg voor haar, samen gaan we aan de slag. Blijf dromen want met goede inzet, motivatie en stimulerende mensen om je heen, kunnen die dromen uitkomen! Behalve de leerlingen van In Balans kunt u Laila samen met haar dansgroep weer zien dansen en stralen in deze voorstelling.

Tevens krijgt u een prachtige dans te zien van ArtEZ vooropleiding Dans Venlo. Als therapeut begeleid ik waar nodig de dansers en geef docenten advies.

Ik zou het heel bijzonder vinden om mensen te laten zien hoe versterkend dans en oefentherapie kunnen samenwerken.

Vrijdag 20 april 2018
18.30 en 20.30 uur
Theater de Garage

Tickets
€7,50 (kinderen) / €10,- (volwassenen)
te bestellen via info@inbalansvenlo.nl (vermeld tijdstip en volwassene/kind).

affiche final-4 (003) 18.30 en 20.30u

Geef een reactie